Categoria: Beques

IX Convocatòria interna d'ajudes per a projectes d'investigació d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió d’Investigació d’Atenció Primària de Mallorca, per acord dels seus membres, obri la novena convocatòria d’ajudes per a projectes d’investigació que es realitzin en l’àmbit d’Atenció Primària de Mallorca.

L’objectiu d’aquesta convocatòria interna competitiva és la promoció de la investigació a l'àmbit de l'Atenció Primària de Mallorca.

La dotació d’aquesta convocatòria prové del fons generat com a “overhead” d’investigació que ascendeix fins a 6.000 €.

Bases

  • L’àmbit de la convocatòria és la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca
  • En el marc d’aquesta convocatòria cada investigador o investigadora només pot participar en una sola proposta. La dedicació al projecte és compatible amb la realització d’altres projectes competitius.
  • L’investigador o investigadora principal, i almenys el 50% de l’equip investigador del projecte, han de tenir formalitzada la seva vinculació funcionarial, estatutària o contractual amb la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, com a mínim durant el temps comprès entre la presentació de les sol·licituds i la finalització del projecte. No obstant això, poden formar part de l’equip investigador professional d’altres centres i institucions alienes a Atenció Primària de Mallorca.
  • L’investigador o investigadora principal no podrà estar vinculat a un pla de formació especialitzada durant el període d’execució del projecte.
  • És requisit que la valoració de la qualitat del projecte tingui una puntuació mitjana mínima de 65.
  • L’investigador o investigadora principal no ha d’haver obtingut una ajuda prèvia de la convocatòria en els darrers 5 anys
  • A similars puntuacions (±10%), es prioritzaran els projectes d’aquells investigadors o investigadores d’atenció primària novells, o que no hagin estat investigadors o investigadores principals d’un projecte competitiu en els darrers 10 anys.

Per optar a les ajudes, les persones interessades han d’enviar la documentació en format electrònic a la Comissió d’Investigació (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), indicant a l’assumpte: “Convocatòria 2021 d’ajudes per a projectes d’investigació AP Mallorca”.

La data límit és dia 14 de gener de 2022 a les 24 hores.

La dotació màxima per projecte serà de 2.000 €, i es podrà destinar a despeses de béns i serveis o viatges i dietes, en el cas que sigui imprescindible per a l’execució del projecte.

Per consultar les bases completes accediu a aquest enllaç.

[Font: Gerència d'Atenció Primària de Mallorca. 07/10/2021]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]