Categoria: Beques

Es publiquen les ajudes pel "Programa Res@CNIC-SEC 2021" per a MIR en Cardiologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu del Programa RES@CNIC és oferir a professionals mèdics residents en Cardiologia de primer i segon any, l'oportunitat d'entrar en contacte amb la investigació cardiovascular, per conèixer i aprendre les darreres tècniques d'investigació biomèdica que es desenvolupen en els laboratoris del CNIC, sota la supervisió de personal científic del centre.

Els participants d'aquest Programa rebran formació tècnica sobre investigació cardiovascular mitjançant un mòdul de classes impartides per experts/es en aquesta àrea.

Amb aquest Programa també es persegueix crear vincles i col·laboracions per a què els participants, un cop finalitzat el seu període d'especialització MIR en Cardiologia, puguin desenvolupar els seus projectes d'investigació en els seus respectius centres del Sistema Nacional de Salut, en col·laboració amb la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) i el CNIC.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds al Programa RES@CNIC comença l'endemà de la publicació de la convocatòria al B.O.E. i acaba el dia 30 d'octubre de 2021.

Aquí poden consultar-se les bases de la convocatòria i l'extracte de la convocatòria al BOE.

Per a més informació poden enviar-se les consultes a la següent adreça de correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: B.O.E. 19/10/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]