Categoria: Beques

S'obre la convocatòria ERC-2022 Starting Grant

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les ERC Starting Grants estan dissenyades per a recolzar als investigadors principals d'excel·lència en la fase inicial de la seva carrera, quan inicien el seu propi equip o programa d'investigació independent. Els investigadors principals han de demostrar el caràcter innovador, l'ambició i la viabilitat de la seva proposta científica.

Els requisits són els següents:

  • Haver obtingut el títol de doctor entre 2 i 7 anys abans de l'1 de gener de 2022. Per tant, el període de tall s'estableix entre l'1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2019. 
  • Tenir una trajectòria científica molt prometedora i una excel·lent proposta d'investigació. Per exemple, haver estat capaç de publicar un article de gran impacte sense la participació del supervisor de tesi.
  • Els investigadors principals sol·licitants també han de poder demostrar un historial prometedor de fites apropiades pel seu camp d'investigació i etapa professional, incloses publicacions importants, com a autor principal, en les principals revistes científiques del seu camp respectiu. També han de poder demostrar un historial de presentacions en conferències internacionals ben establertes, patents atorgades, premis, etc.
  • Totes les propostes han de ser completes, llegibles i accessibles. Han de ser presentades per investigadors principals elegibles abans de la data límit.
  • El contingut de la proposta ha d'estar relacionat amb els objectius i el tipus de subvenció establerts en la convocatòria, tal com es defineix al programa de treball de l'ERC 2022.

Una proposta completa consta dels següents elements (amb els corresponents límits de pàgines):

· Sinopsi ampliada: 5 pàgines.

· Curriculum Vitae: 2 pàgines.

· Track Record: 2 pàgines.

· Proposta científica: 14 pàgines.

· Compromís de recursos i temps: 2 pàgines.

· Declaració de suport vinculant de la institució amfitriona.

· Taula de revisió d'ètica.

· Registre de doctorat i documentació de suport per a la verificació d'elegibilitat.

Termini per a presentar les sol·licituds i forma d'enviament

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 13/01/2022 a les 17:00, hora de Brussel·les.

Les propostes completes s'han d'enviar a través de l'eina d'enviament disponible a través del Portal de finançament i licitacions (per accedir a l'eina d'enviament, primer s'han de registrar).

Enllaços a la documentació i informació addicional

[Font: IdISBa. 23/09/2021]

[Foto: DisconnecTomas / Laboratory Stuff / CC BY­ND 2.0]