Categories: Ajudes, Beques

Convocatòria d'ajudes a la investigació en salut de la Fundació Merck

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Merck treballa des de 1991 en la promoció de la investigació biomèdica, en el desenvolupament de la bioètica i la difusió del coneixement. En aquest sentit han convocat ajudes per a la investigació de malalties rares i beques per a formació de residents d'oncologia i de neurologia.

Aquesta ajuda té com a objectiu donar suport a la investigació científica i donar-li visibilitat a aquest tipus de patologies. Es dirigeix a finançar projectes efectuats a Espanya, en un termini d'1 any i màxim de 3 anys, i està dotada amb 30.000 euros.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 14 de gener de 2022.

Mitjançant la presentació d'un Cas Clínic en Oncologia, els metges interns residents del programa MIR en Oncologia Mèdica podran complementar la seva formació i ser candidats per obtenir una beca. Han d'estar fent la seva residència a Hospitals o Centres Universitaris situats a tota Espanya i tenir sol·licitada formalment una rotació a un centre estranger o nacional (diferent de la província on ja fa la residència) prevista entre juny de 2022 i juny de 2023. S'atorgaran 6 beques valorades en 2.500 euros cada una.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 15 de febrer de 2022.

Es dóna l'oportunitat, als metges interins residents del programa MIR en neurologia, per completar la seva formació i ampliar els seus coneixements i experiència en la pràctica clínica habitual i ser candidats per a obtenir una beca mitjançant la presentació d'un cas clínic. Podran optar aquells que estiguin fent la seva residència a Hospitals o Centres Universitaris situats a tota Espanya i tenir sol·licitada formalment una rotació a un centre estranger o nacional (diferent de la província on es troba fent la residència), prevista entre juny de 2022 i juny de 2023. S'atorgaran 6 beques valorades en 2.500 euros cada una.

El termini per a presentar candidatura finalitza el 15 de febrer de 2022.

[Font: Fundació Merck]

[Foto: Instituto de Salud Carlos III]