Categoria: Beques

Beca d'Investigació per a Formació Interdisciplinària en Neurociència i àrees afins en Universitats o Institucions estrangeres 2022

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Centro Internacional de Neurociencia y Ética (CINET), creat per la Fundación Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno, convoca una ajuda econòmica per a la realització d'una estada d'investigació en una institució internacional del màxim prestigi acadèmic.

Es dirigeix a investigadors doctors que vulguin potenciar la seva formació interdisciplinària en neurociència i altres camps del saber. 

Es consideraran projectes teòrics o empírics que proposin un vertader diàleg entre dues disciplines o més, amb l'objectiu de millorar la comprensió del cervell, superar paradigmes monodisciplinars, proposar respostes originals al problema ment-cervell, discutir i anticipar els principals reptes ètics de la neurociència o tractar temes concrets habitualment presents en fòrums interdisciplinaris, tals com la consciència, la subjectivitat o el lliure albir.

La Beca es dirigeix a una persona física que hagi obtingut el títol de doctor, independentment de la data d'obtenció d'aquest. Es valoraran especialment els perfils interdisciplinaris, encara que també es tendran presents aquells sol·licitants que, si bé s'han format en una disciplina, vulguin efectuar una estança per aprofundir en un camp del saber complementari.

La convocatòria està oberta a persones de qualsevol edat i nacionalitat que proposin incorporar-se durant la durada de l'ajuda a una institució espanyola, en cas de ser residents en l'estranger durant els darrers dos anys o més, o a una institució d'un altre país del món, en cas de sol·licitants residents a Espanya en el moment de sol·licitar la Beca.

L'ajuda concedida s'estendrà durant 12 mesos.

Enviament de sol·licituds

El període d'enviament de sol·licituds acaba el dia 1 de maig del 2022.

Descarrega aquí les Bases de la Convocatòria i el Formulari de Sol·licitud.

[Font: CINET. 2022]

[Foto: Asociación Española de Comunicación Científica / Comunicar la neurociencia. Cerebro origami / CC BYND 2.0]