Categoria: Estudis i projectes

XIV Simposio Nacional de sobre úlceras por presión y heridas crónicas

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Sant Joan de Déu, Atenció Primària de Mallorca, l'Àrea de Salut d'Eivissa y Formentera i l'Àrea de Salut de Menorca han participat XIV Simposio Nacional de sobre úlceras por presión y heridas crónicas que es va celebrar a Burgos del 24 al 26 de maig de 2023.

Fátima París Fernández; AM. Abellan García; MA. Recio Evans; MR. Marin Fernández; A. Mir Julia; C. Sánchez Perelló, professionals d'infermeria de l'Hospital Sant Joan de Déu, hi varen participar amb la comunicació tiulada "Úlceras por presión (upp): relación entre dependencia y riesgo".

Natalia Solar Acereda; A. Ferrer Cebrián i I. Río González, professionals d'infermeria familiar i comunitària del CS Trencadors, CS Camp Redó i CS Son Serra-La Vileta, hi varen participar amb la comunicació tiulada "Utilización de apósitos abiertos en los centros de atención primaria de mallorca".

14358Ana Requena Hernández; infermera de la UBS Alqueria i el CS Santanyí; i E. Ginard infermera de la Consulta Assesora de Ferides Complexes de la Gerència AP Mallorca, hi varen participar amb la comunicació tiulada "Creación de una actividad formativa en manejo de úlceras de extremidad inferior para enfermeras de atención primaria".

Virginia Moreno González, professional d'infermeria de la Unitat docent d'Eivissa y Formentera hi va participar, junt amb el CS Puerto de Mazarrón, amb la comunicació titulada "Curación de herida traumática con el dispositivo: el PICO".

Antonia María Abellán; MR. Marín Fernández; F. París Fernández; MA. Recio Evans; C. Sánchez Perelló; A. Mir Juliá, professionals d'infermeria de l'Hospital Sant Joan de Déu, hi varen participar amb la comunicació tiulada "Un registro vale más que mil palabras".

María Reyes Marín Fernández; F. París Fernández; AM. Abellán García; MA. Recio Evans; A. Mir Julia; C. Sánchez Perelló, professionals d'infermeria de l'Hospital Sant Joan de Déu, hi varen participar amb la comunicació tiulada "PREVEN-PLANC: prevención de úlceras por presión (UPP) en los planes de cuidados (PC)".

Hernán Giordano; P. Gener Ferrero; A. Gil Iriondo; M. Rafols i A. Matas, professionals d'infermeria de l'Hospital Mateu Orfila i el Centre de Salut Canal Salat "Utilización de plasma rico en plaquetas en el tratamiento de ulceras crónicas".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Bocemtium / Ana Requena]