Categoria: Premis

La RAMIB va lliurar els premis 2020

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La RAMIB va realitzar telemàticament la inauguració del curs acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina dels Illes Balears, lliurant a l'acte els premis 2020. Així mateix, el Dr. Lluís Masmiquel Comes va impartir la conferència “La col·lisió de dues pandèmies: reptes i oportunitats”.

Entre d'altres premis es nomenen els següents:

  • Premi Jean Dausset, concedit al Dr. Rafael Morales Soriano, Hospital Universitari Son Espases, a la millor tesi de Medicina i Ciències Afins, elaborada a les Illes Balears en el curs acadèmic 2020. La tesi, titulada: Estudi dels factors associats amb la morbi-mortalitat postoperatòria i la supervivència després de citorreducción quirúrgica i quimioteràpia intraperitoneal hipertérmica (HIPEC), en pacients amb carcinomatosis peritoneal per càncer de còlon, va ser la guardonada amb aquest premi de 1500€ patrocinat pel COMIB.
  • Premi Mateu Orfila, a la trajectòria d'un professional de la Salut al Dr. Armant Bethencourt González.
  • Premi Doctor Ramón Rotger Moner per Efecte de l'estat inflamatori peroperatori en el salvament d'extremitat dels pacients amb isquèmia crítica sotmesos a revascularització infrainguinal a García García D.S., Escoto Theodoracopoulos K.D., Loria Rogers G., Merino Mairal O.A., Lara Hernández R., Lozano Vilardell P. Hospital Universitari Son Espases.
  • Premi Metges Rosselló per Colagenasa Clostridium Histolyticum (Xiapexâ) en pacients amb malaltia Peyronie. Expectatives vs realitat, dels autors: Álvarez Díaz P., García-Miralles Grava'ls R., Servera Ruiz de Velasco A., Hernández Martínez I.E. Hospital de Manacor.

Llista Premis RAMIB.

[Font: COMIB]

[Foto: Infosalut / Personal Sanitari / CC BY-NC-SA 4.0]

Notícies relacionades