Categoria: Premis

Premis d'Investigació i Innovació en Discapacitat Intel·lectual 2023 de la Fundació AMPANS

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació AMPANS Anuncia la Desena Edició dels Premis d'Investigació i Innovació en un impuls per enriquir el coneixement i fomentar iniciatives pioneres que contribueixin a l'enriquiment de la vida de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament.

La Fundació AMPANS ha llançat una convocatòria per a la desena edició dels seus premis en Recerca i Innovació. Aquesta convocatòria està oberta per a treballs destacats en camps com els Trastorns de l'Espectre Autista (TEA), el Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH), dificultats d'aprenentatge, trastorns de la comunicació i trastorns motors.

Els guardons se centraran a reconèixer els esforços d'aquells estudis que, sent originals i inèdits, hagin estat desenvolupats en els últims tres anys. S'atorgaran premis als tres millors treballs en dues categories:

  • Investigació, orientada a la creació de coneixement sobre la discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament;
  • i Innovació, destinada a aquells que proposin solucions noves per a millorar l'atenció i qualitat de vida d'aquest col·lectiu, l'optimització d'organitzacions de serveis i la implementació de noves tecnologies i productes provats.

El termini per a la presentació de sol·licituds conclou el 31 de desembre de 2023.

Els interessats a participar poden obtenir més informació i presentar les seves candidatures a través de l'enllaç proporcionat per la fundació: https://ampans.cat/es/premi-investigacio/premio-investigacion/.

Amb aquests premis, la Fundació AMPANS reforça el seu compromís amb la promoció de la recerca i la innovació en una àrea vital de la societat.

[Font: Fundació AMPANS]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermera de cures pal·liatives administra oxigenoteràpia a un infant en una visita a domicili / CC BY-NC-ND 2.0]