Categoria: Premis

La consellera de Salut rep el Reconeixement Especial dels Premis PAIME 2023 del Consell General de Col·legis Oficials de Metges

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per la seva trajectòria i el seu impuls a la promoció de la salut mental en l’àmbit sanitari.

En el marc del X Congrés Nacional del Programa d’Atenció Integral del Metge Malalt (PAIME), la consellera de Salut ha rebut del Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM) el Reconeixement Especial per la seva trajectòria, el seu compromís amb l’atenció integral del metge malalt, el seu impuls a la promoció de la salut mental en l’àmbit sanitari i la seva destacada contribució en el desenvolupament del programa PAIME.

Aquest Reconeixement Especial valora la labor de l’actual consellera en l’execució i l’impuls del programa PAIME, tant des del Col·legi de Metges de les Balears com des del CGCOM, on va ser coordinadora nacional d’aquest programa. Des d’allà va donar una embranzida significativa a la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia dels metges i dels sanitaris en general.

Durant la seva participació en el Congrés PAIME, la consellera de Salut va presentar les principals línies estratègiques de la nova Direcció General de Salut Mental, que s’ha convertit ja en un model i referent nacional. Es va destacar l'aposta per donar cabuda a la salut mental dels professionals sanitaris dins aquesta Direcció General, a través de diferents programes específics d’autocura i del Programa Integral d’Atenció dels Professionals de Salut Mental, que veurà la llum els pròxims mesos amb l’objectiu d’enfortir el suport a la salut mental dels professionals sanitaris.

[Font: Conselleria de Salut. 11/11/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]