Categoria: Premis

Premis 'Jesús Galán 2024' als millors expedients acadèmics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els premis 'Jesús Galán', que convoca la Fundació per a la Protecció Social de l'OMC anualment, celebren una nova convocatòria el 2024 amb l'objectiu d'enaltir la feina i la dedicació a l'estudi acadèmic que duen a terme els orfes de metges acollits en la Fundació.

Els premis per a orfes de metges acollits per la Fundació, dotats amb 6.000 euros, es distribueixen en dues categories per al curs 2022/23: una per al millor expedient acadèmic en els estudis de medicina, i una altra per al millor expedient acadèmic de qualsevol altra disciplina.

Les candidatures s'han d'enviar a través dels Col·legis Oficials de Metges abans del dia 31 de juliol. Els Col·legis Oficials de Metges les enviaran a la Fundació per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant a l'assumpte "Candidatura al Premio Jesús Galán 2024 - COM de ... ...", acompanyades de la baremació de cada expedient acadèmic en què s'especifiqui la nota final.

La Junta de Patrons de la Fundació determinarà les candidatures guanyadores en el transcurs de la reunió ordinària a celebrar el desembre de 2024, així com la data d'entrega dels premis.

Aquests guardons varen establir-se en memòria de la tasca efectuada pel Dr. Galán com a vicepresident de l'anteriorment conegut com a Patronat d'Orfes i Protecció Social de Metges Príncep d'Astúries.

Bases i sol·licitud

Accedeix aquí a les bases del premi i al formulari de sol·licitud.

[Font: Fundació per a la Protecció Social de l'OMC

[Foto: Esther Vargas / DSC_0007 / CC BY-SA 2.0]