Categoria: Premis

I Concurs fotogràfic organitzat per l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Associació Balear d’Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG), en col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA), Foto Ruano i Gràfiques Rubines organitza un certamen fotogràfic amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

En el marc d'activitats preparades amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, ABIGG convoca aquest concurs amb l'objectiu de visibilitzar les persones majors i la tasca que ells també tenen en la nostra societat i que, tal com marca el lema d'enguany, que és "Implica't contra la discriminació per motius d'edat, participa!", no ha de ser discriminada.

Les persones interessades a participar-hi, poden enviar les fotografies al concurs entre l'1 d'octubre i l'1 de desembre de 2016.

S'estableixen dues categories en les quals participar: fotografia en color i fotografia en blanc i negre.

Els únics requisits per a la temàtica és que les instantànies tinguin a veure amb les persones grans, la resta queda a elecció del fotògraf.

S'atorgaran tres premis:

  • Primer premi: 200 € per categoria (color i blanc i negre), lliurats per ABIGG i COIBA.
  • Segon premi: càmera esportiva valorada en 140 € en la categoria de color, lliurada per Foto Ruano, i premi valorat en 140 € en la categoria de blanc i negre, lliurat per Gràfiques Rubines.
  • Tercer premi: ampliació 50x70, acabat panell lleuger PVC, valorada en 70 €, per categoria (blanc i negre i color), lliurat per Foto Ruano.

La decisió del jurat es coneixerà el 20 de desembre de 2016 a l'Hospital General, on tindrà lloc l'exposició de les 30 fotografies finalistes.

Per a més informació, podeu consultar el cartell i les bases del concurs.

[Font: [Foto: ABIGG]

Notícies relacionades a Infosalut
*16/01/2017 -
Lliurament de premis del I Concurs fotogràfic organitzat per l'ABIGG.