Categoria: Premis

El Dr. Cristòfol Vives de l’IdISBa ha estat premiat pels projectes de recerca sobre ictus i lesions medul·lars

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Dr. Cristòfol Vives, responsable del grup de Neurobiologia de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha estat premiat pels projectes de recerca biomèdica en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, corresponent a la convocatòria de La Marató 2016.

El Dr. Vives ha rebut el premi, juntament amb el Dr. Israel Fernández Cadenas de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i el Dr. Manel Esteller Badosa de l’Institut d’Investigació Biomèdica Hospital de Bellvitge, en el projecte denominat “EPIGENESIS: Estudi epigenètic i genètic combinat amb Integròmica de dades i anàlisi funcional per trobar gens associats amb deteriorament neurològic després d’un ictus isquèmic“.

La quantia del premi ha estat de 396.250,00 euros.

Els 37 projectes que ha premiat la Fundació La Marató de TV3 a l’edició 2016, d’acord amb la decisió del Patronat i a proposta de la Comissió Assessora Científica, són els que han resultat més ben valorats dels 100 candidats presentats a la convocatòria d’ajudes.

Un procés d’avaluació internacional, coordinat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), en què han participat 47 experts en ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, ha determinat la viabilitat dels treballs a partir de la seva qualitat, metodologia, rellevància científica, sanitària i social, i valor innovador.

[Font: Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears. 26/10/2017]

[Foto: IdISBa]