Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Inspeccions coordinades per prevenir la salut ciutadana

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el marc de les actuacions d’inspecció coordinades conjuntament des de la Direcció General d’Emergències i Interior per intervenir en situacions que puguin posar en risc la salut ciutadana davant la COVID-19.

D’aquestes intervencions, 24 s’han produït a Mallorca (Palma, Platja de Palma, Sóller, Port de Sóller i Pollença); 11 a Menorca (es Migjorn Gran i Ferreries); i 27 a Eivissa (Sant Antoni de Portmany, Santa Eulàlia des Riu, Sant Joan de Labritja i Eivissa).

Com a resultat d’aquestes inspeccions, els equips multidisciplinaris han estès 38 actes per incompliments relacionats amb excessos de capacitat, amb distàncies socials, incompliment d’horaris i ús de mascaretes entre el personal d’establiments de restauració, i per prescindir d’informació al públic i senyalització adequada.

D’altra banda, els cossos i forces de seguretat han intervingut en diverses aglomeracions de joves que feien botellón al carrer, concretament a Na Burguesa, polígon de Son Rossinyol, Parc de sa Riera i Parc Wifi de Palma, i han identificat fins a 262 persones i aixecat 235 actes.

[Font: Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització. 03/08/2020

[Foto: Infosalut / Gent passejant pel carrer / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19