Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Formació continuada

I Jornada sobre la Vacunació COVID-19: Èxit de la Ciència i la Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum organitza la I Jornada sobre la Vacunació COVID-19: Èxit de la Ciència i la Salut, el dijous 18 de març. La trobada retransmesa en línia unirà, per primera vegada, les principals institucions cientifico-sanitàries de les Illes Balears.

L’Acadèmia Mèdica Balear; la Reial Acadèmia de Medicina, l’Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut, el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Farmacèutics, el Col·legi Oficial de Metges i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears oferiran un missatge unànime sobre la importància de la vacunació contra la COVID-19.

L'objectiu de la jornada és transmetre a la població general l'impacte que ha tingut la COVID-19 en el sistema sanitari, i el benefici i la seguretat de la vacunació. A més, els ponents insistiran en la importància de la recerca per donar resposta als reptes actuals i futurs.

En paraules del coordinador, el Dr. José Reyes, cap de servei d'Aparell Digestiu de l'Hospital Comarcal d'Inca i vicepresident de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Balears, la jornada vol «mostrar com la ciència i la sanitat són dos camps interconnectats amb un exemple clar: la vacuna contra la COVID-19».

La jornada es retransmetrà en temps real a través del canal de YouTube de la Conselleria de Salut i Consum i a l'enllaç. El públic podrà enviar preguntes a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i es respondran en dies posteriors. També s'ha habilitat una etiqueta: #CiènciaiSalut.

Programa

El programa està disposat en set taules i cadascuna representa una institució científica de les Illes Balears.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 13/03/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19