Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Salut vaccinarà unes 30.600 persones durant les festes a les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum té citades 30.600 persones per vaccinar-les contra la COVID-19 des del 22 de desembre fins al 7 de gener a les Illes Balears. En els darrers dies hi ha hagut moltes peticions de cites per mitjà de la plataforma de citació BitCita i s’han omplit, aproximadament, el 50% de les cites disponibles.

Actualment, la Conselleria de Salut i Consum té obert BitCita perquè puguin demanar cita els majors de 50 anys amb pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna, o tres mesos en cas de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen, els vaccinats amb Janssen de qualsevol edat i els infants de 9 a 11 anys.

A més, la població sense vaccinar pot anar sense cita al vacubús ubicat a l’Estació Intermodal de Palma o al centre de vaccinació de Son Dureta.

A les Illes Balears ja han estat vaccinats 6.444 infants d’entre 5 i 11 anys (4.819 a Mallorca, 844 a Menorca, 732 a Eivissa i 44 a Formentera). Així mateix, ja s’han administrat 225.991 dosis addicionals, un 67,9%.

El Govern de les Illes Balears recomana la vaccinació urgent de tota la població diana, especialment de les persones que ja poden rebre la dosi de reforç (es pot consultar a BitCita) i també que siguin vaccinades amb la primera dosi les persones que encara no l’han rebuda.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 22/12/2021]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19