Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

L'IBANAT reparteix material mèdic a les Unitats Bàsiques de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) va iniciar, ahir dimecres, el repartiment de material mèdic a les unitats bàsiques de salut (UBS) de Mallorca en coordinació estreta amb la gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

Per ara, s’han distribuït màscares quirúrgiques, màscares FFP2, ulleres de seguretat, bates de protecció, granotes impermeables i unitats de solució hidroalcohòlica.

En aquest primer repartiment hi han participat deu treballadors treballadors amb sis furgonetes que han cobert les rutes de distribució de material mèdic confeccionades per la Conselleria de Salut i Consum. El material es recollirà al centre de recepció de material habilitat al Centre de Salut de Son Pisà, a Palma. El repartiment del material es realitzarà els dimecres i divendres durant les següents quatre setmanes.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha destacat que "posam a disposició del Govern tots els nostres efectius per tal d'ajudar en la gestió de la crisi sanitària". "En aquest sentit", ha afegit, "les tasques de repartiment ajudaran a fer arribar d'una manera més diligent els equips de protecció per a tot el personal sanitari de les Illes".

Mir ha expressat, també, el seu "agraïment al personal de l’IBANAT i de la Conselleria de Medi Ambient i Territori pel seu compromís públic envers la gestió d'aquesta difícil situació".

[Font: Conselleria de Medi Ambient i Territori. 1/04/2020]

[Foto: Conselleria de Medi Ambient i Territori]

Què en diu la premsa
*02/04/2020 diariodemallorca.es - El Ibanat inicia la distribución de material médico a las unidades básicas de salud.
*01/04/2020 noticiasmallorca.es - IBANAT inicia la distribución regular de material médico a las unidades básicas de salud (UBS) de Mallorca.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19