Categories: COVID-19, Epidemiologia, Sociosanitari, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

COVID-19: Es posa a disposició de Salut un espai sociosanitari per passar la quarantena

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears, ha habilitat un espai sociosanitari de 18 places perquè passin la quarantena els majors interns a centres residencials que han donat positiu a les proves de la COVID-19, un espai cedit temporalment per ASPACE.

Observat l’increment de la malaltia a residències de la Península i amb la intenció de reduir els contagis als centres residencials illencs, la Conselleria de Salut es va posar en contacte amb la direcció general d’Atenció a la Dependència i amb ASPACE per condicionar la Residència Ses Ones de Marratxí acabada d’inaugurar i a punt d’obrir les seves portes. Tot el personal contractat, amb el torns de feina assignats i les instal·lacions apunt per rebre els majors. En aquests moments, els treballadors estan rebent la formació específica per poder desenvolupar la seva tasca.

El Govern vol donar les gràcies a la Fundació ASPACE, centre de referència per a persones amb paràlisi cerebral o discapacitats afins, per la seva gran disposició per col·laborar amb l’Administració en una situació tan excepcional com aquesta.

[Font: Conselleria d'Afers Socials i Esports. 01/03/2020]

[Foto: Conselleria d'Afers Socials i Esports]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19