Categories: COVID-19, Formació continuada, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

COVID-19: L'estat d'alarma ajorna les proves de llengua catalana

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La convocatòria de proves de llengua catalana que inicialment estava prevista per al pròxim mes de juny ha quedat posposada per l'estat d'alarma. Si la situació d'emergència sanitària ho permet, es duran a terme més endavant. La decisió dependrà de l'evolució de la situació i de les possibilitats d'organitzar i dur a terme les proves amb les garanties necessàries.

Així mateix, l'estat d'alarma ha deixat en suspens la publicació dels resultats provisionals de les proves orals de la convocatòria de proves de gener de 2020, i tots els procediments i tràmits relacionats (termini per sol·licitar revisió, revisió dels tribunals, aprovació dels resultats definitius, tràmit de vista, publicació dels resultats definitius i expedició de certificats oficials).

La suspensió no afecta les proves que ja s'han fet i que són completament vàlides. En tot cas, fins que no es publiquin els resultats definitius d'aptes i no aptes no es podran expedir certificats. La Direcció general de Política Lingüística treballa perquè la convocatòria es pugui reprendre tan aviat com sigui possible. Ara mateix encara no és possible fer públic cap data concreta.

La Direcció general de Política Lingüística informarà de les novetats en relació amb les dues convocatòries mitjançant la pàgina web. Per a major informació o resolució de dubtes, cal dirigir-se a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca. 05/05/2020]

[Foto: FirmBee / Teneduría de libros Contabilidad / CC BY­ND 2.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19