Categoria: Estudis i projectes

Sibilàncies recurrents durant els primers tres anys de vida en una cohort de naixements de nadons prematurs

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Secció de Pneumologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre sibilàncies recurrents durant els primers tres anys de vida en una cohort de naixements de nadons prematurs moderats a tardans. També hi han participat diferents centres espanyols.

Joan Figuerola, pediatra de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Recurrent wheezing during the first 3 years of life in a birth cohort of moderate-to-late preterm infants"a la revista Pediatric Allergy and Immunology.

Les dades que aborden la morbiditat respiratòria a curt i llarg termini en nadons prematurs moderats i finals són limitades. Tenim l'objectiu de determinar la incidència de sibilàncies recurrents i els factors de risc i de protecció associats en aquests nadons durant els primers tres anys de vida.

Referència de l'article
Moreno-Galdó A, Pérez-Yarza EG, Ramilo O, Rubí T, Escribano A, Torres A, et al. Recurrent wheezing during the first 3 years of life in a birth cohort of moderate-to-late preterm infants. Pediatr Allergy Immunol. 2020;31(2):124-32. doi: 10.1111/pai.13134. PubMed PMID: 31597224.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]