Categoria: Estudis i projectes

Sinèrgies entre professionals i pacients per a una atenció primària segura

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El GRAPP-caIB d'Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat un estudi sobre sinèrgies entre professionals i pacients per a una atenció primària segura. També hi han participat la National University of Singapore i el Department of Family Medicine de la National University Health System, CIBERESP i la Escuela Andaluza de Salud Pública.

Maria Jesús Serrano-Ripoll, Maria Antonia Fiol-deRoque, Rocío Zamanillo-CamposJoan Llobera-Canaves i Ignacio Ricci-Cabello, investigadores i investigadors del grup GRAPP-caIB, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Feasibility of the SINERGIAPS ("Sinergias entre profesionales y pacientes para una Atención Primaria Segura") intervention for improving patient safety in primary care" a la revista Family Practice.

L'objectiu principal era examinar la viabilitat de dur a terme la intervenció i procediments de l'assaig. Els objectius secundaris eren estudiar l'actualització de la intervenció, la seva acceptabilitat i la utilitat percebuda i el seu potencial per millorar la cultura de la seguretat i els ingressos hospitalaris evitables.

Referència de l'article
Serrano-Ripoll MJ, Fiol-deRoque MA, Valderas JM, Zamanillo-Campos R, Llobera J, de Labry Lima AO, et al. Feasibility of the SINERGIAPS (‘Sinergias entre profesionales y pacientes para una Atención Primaria Segura’) intervention for improving patient safety in primary care. Fam Pract. 2022 Sep 24;39(5):843–51. doi: 10.1093/fampra/cmac015. PubMed PMID: 35253839.

Enllaços Bibliosalut

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Conselleria d'Afers Socials i Esports]