Categoria: Ordenació farmacèutica

Reunió a l'IB-Salut sobre la interoperabilitat de la recepta electrònica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illles Balears (IB-Salut), la Direcció General de Tecnologia i Desenvolupament i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) han mantingut una reunió per coordinar i ultimar els darrers treballs que s’han de dur a terme en el projecte d’interoperabilitat de recepta electrònica (RELE) del Sistema Nacional de Salut.

El sistema de recepta electrònica és un dels millors sistemes en l’àmbit nacional, amb un alt grau de satisfacció per part dels usuaris, tant pacients com professionals. Aquest estiu la interoperabilitat amb la resta de comunitats ja serà una realitat, és a dir, que qualsevol ciutadà de les Illes Balears amb medicació prescrita en recepta electrònica i que es desplaci a una altra comunitat autònoma podrà recollir la medicació en qualsevol oficina de farmàcia de la comunitat de destí.

D’altra banda, els usuaris procedents d’altres comunitats autònomes que es trobin a les Illes Balears i hagin de recollir medicació prescrita en el sistema de recepta electrònica de la seva comunitat, també podran dirigir-se directament a qualsevol oficina de farmàcia de les Illes Balears, on podran adquirir el medicament prescrit.

[Font: Conselleria de Salut. 06/04/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]

Notícies relacionades a Infosalut
*02/07/2018 - Els residents de les Illes Balears ja poden recollir la medicació a les farmàcies d'altres comunitats autònomes.