Categoria: Estudis i projectes

Protocol de tractament d'accés primerenc de la monoteràpia amb daratumumab en pacients amb MM

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació dels resultats d'un protocol de tractament d'accés primerenc de la monoteràpia amb Daratumumab en pacients espanyols amb mieloma múltiple recidivant o resistent al tractament. També hi han participat diferents centres espanyols.

Joan Bargay Lleonart, hematòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Results of an Early Access Treatment Protocol of Daratumumab Monotherapy in Spanish Patients With Relapsed or Refractory Multiple Myeloma" a la revista .

El daratumumab és un anticòs monoclonal humà dirigit a CD38 aprovat com a monoteràpia per al mieloma múltiple en recaiguda i resistent al tractament. Informem dels resultats per a la cohort espanyola d'un protocol de tractament obert que va proporcionar accés primerenc a la monoteràpia amb daratumumab i va recopilar dades de seguretat i resultats comunicats pel pacient per als pacients amb mieloma múltiple en recaiguda o resistent al tractament.

Referència de l'article
Alegre A, de la Rubia J, Sureda Balari A, Encinas Rodríguez C, Suárez A, Blanchard MJ, et al. Results of an Early Access Treatment Protocol of Daratumumab Monotherapy in Spanish Patients With Relapsed or Refractory Multiple Myeloma: HemaSphere. 2020;4(3):e380. doi: 10.1097/HS9.0000000000000380. PubMed PMID: 32647799.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Personal sanitari / CC BY-NC-SA 4.0]