Les Doctores Maria Goya ginecologa del Hospital Vall Hebron i Merce Codina, endocrinòloga de l'Hospital Universitari Son Espases han, en nom de Grup de Diabetis i Gestació de la  SED i SEGO han publicat l'article amb el títol "Diabetes mellitus y embarazo. Guía de práctica clínica actualizada 2021. Resumen ejecutivo" a la revista Endocrinología, Diabetes y Nutrición.

Llegeix més...

Els Serveis de Dermatologia i Reumatologia de l'Hospital de Manacor i el Servei de Reumatologia de l'Hospital Can Misses varen participar en un anàlisi multicèntric en una pràctica clínica diària del grup espanyol de psoriasi sobre l'efectivitat del Guselkumab i supervivència en pacients amb psoriasi i psoriasi artrítica. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

El Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació d'una validació de criteris OPAT-GAMES sobre tractament amb antibiòtic parenteral en pacients fora de l'hospital vs. hospitalització per endocarditis infecciosa. També hi han participat diferents centres.

Llegeix més...

El Grup CurES i elGrup PSICOMEST perteneixents a l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), el Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, han participat en la publicació d'un estudi transversal per proporcionar dades/barems normatius de la població de fisioterapeutes a Espanya en relació als seus perfils de practicants basats en l'evidència científica mitjançant el qüestionari HS-EBP sobre els perfils de fisioterapèutes basats en l'evidència pràctica a Espanya. També hi han participat la Universitat Pública de Navarra, la Universidad de Sevilla i la Escuela de Osteopatía de Madrid.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) han participat en un estudi sobre l'ús de la CUN-BAE, la massa grassa de Deurenberg i l'índex d'adipositat visceral com a índexs antropomètrics de confiança per a la detecció precoç dels components de la síndrome metabòlica en adults. També hi han participat l'Escola Universitària ADEMA, el IUNICS, el William Harvey Research Institute, l'Hospital Universitari de Badajoz i la Universitat de les Illes Balears.

Llegeix més...

Calendari de formació

Desembre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31