El Servei de Medicina Interna, el Department d'Immunologia, el Servei d'Anàlisis Clíniques i la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer han publicat un estudi sobre l'estat hiperinflamatori i baixa resposta immune adaptativa T1 en pacients greus i crítics de COVID-19.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i el Grup de Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de la Universitat de les Illes Balears i membres del CIBEROBN l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en un estudi basat en dos anys d'anàlisi del PREDIMED-Plus sobre el consum de lactis i canvis en el rendiment cognitiu. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

La Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca i el grup GrAPP-caIB - l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat un estudi longitudinal sobre ansietat, depressió i preocupació sobre la situació laboral de les cambreres de pis dels hotels de Balears durant la pandèmia de la COVID-19.

Llegeix més...

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en la publicació d'un estudi sobre una forma severa, no crítica amb beneficis de tractament quirúrgic del pronòstic de l'estenosi aòrtica paradòxica de baix fluxe y baix gradent. També hi han participat diferents centres espanyols.

Llegeix més...

El grup Lipids in Human Pathology de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), el grup NUTRECOR de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), Grup de Teràpies avançades i biomarcadors en oncologia clínica de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), els Serveis d'Anatomia Patològica, Radiologia, Digestiu i Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases, varen participar al EACR 2022 que es va celebrar a Sevilla del 20 al 22 de juny de 2022.

Llegeix més...

Calendari de formació

Juliol   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31