Categoria: Cicles formatius i universitat

Trasllat de la Escola Universitària ADEMA

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 215, de dia 4 de gener de 2020, s’ha publicat la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 21 de desembre de 2020 per la qual s’autoritza el trasllat de la Escola Universitària ADEMA i la modificació de la configuració, amb la supressió de dues unitats.

Trasllat

S’autoritza, amb efectes de l'inici del curs escolar 2020-2021, el trasllat de la Escola Universitària ADEMA, a les instal·lacions ubicades al carrer del Gremi de Passamaners, 11, de Palma.

Modificació de la configuración del centre

S’autoritza la modificació de la configuració del centre, amb la supressió d'una unitat del CFGM d'Atenció a Persones en Situació de Dependència i d'una unitat del CFGS de Salut Ambiental.

ENSENYAMENTS AUTORITZATS:

Cicles formatius de la família professional de Sanitat (SAN):

  • CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria (SAN 23) (títol LOGSE): 2 unitats (2 grups) i 20 places escolars en horari de matí, presencial i a distància.
  • CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia (SAN 22) (títol LOE): 1 unitat (2 grups) i 40 places escolars, en horari de matí, presencial i a distància.
  • CFGS d'Higiene Bucodental (SAN 34) (títol LOE): 3 unitats (6 grups) i 120 places escolars, en horari de matí i horari d'horabaixa i horari de temporalització especial, presencial i a distància.
  • CFGS de Pròtesis Dentals (SAN 38) (títol LOE): 1 unitat (2 grups) i 40 places escolars, en horari de matí i 1 en horari d'horabaixa, presencial i a distància.
  • CFGS de Dietètica (SAN 32) (títol LOGSE): 1 unitat (1 grup) i 15 places escolars, en horari d'horabaixa, presencial i a distància.

Cicles formatius de la família professional d'Activitats Físiques i Esportives (AFD):

Adscripció administrativa: els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior queden adscrits al Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Francesc de Borja Moll, de Palma.

[Font: BOIB. Núm. 215. 04/01/2020]

[Foto: Infosalut / Aula de l’EBAP / CC BY-NC-SA 4.0]