Categoria: Cicles formatius i universitat

El Consell de Govern ha autoritzat la implantació i impartició d’estudis de màster i doctorat sobre biotecnologia, química i salut a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 33 de 08/03/2014 s’han publicat els Acords del Consell de Govern Balear de 7 de març de 2014 pels quals s’autoritza la Universitat de les Illes Balears a implantar i impartir els ensenyaments oficials següents:

  • Màster Universitari en Biotecnologia Aplicada. Aquests estudis provenen del Màster Universitari en Biologia de les Plantes i del  Màster Universitari en Biotecnologia, Genètica i Biologia Cel·lular, actualment en extinció. El 2013 es va aprovar eI Màster Universitari en Biotecnologia i Biodiversitat, que ara passa a ser Màster Universitari en Biotecnologia Aplicada.
  • Màster Universitari en Química Teòrica i Modelització Computacional. El Màster Universitari en Química Teòrica i Modelització Computacional és una titulació conjunta entre diferents universitats espanyoles, entre elles, la Universitat de les Illes Balears.
  • Doctorat en investigació translacional en salut pública i malalties d’alta prevalença. Aquest nou programa de doctorat és l’adaptació al Reial decret 99/2011, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, dels actuals programes en ciències biosociosanitàries i ciències mèdiques bàsiques, que actualment es troben en procés d’extinció. El 2012 es va aprovar el doctorat en ciències mèdiques bàsiques i de la salut, al qual se li canvia la denominació i passa a ser programa de doctorat en investigació translacional en salut pública i malalties d’alta prevalença.

[Font: BOIB. Núm. 33. 08/03/2014]