Categoria: Cicles formatius i universitat

S'aprova el nou màster universitari en odontologia digital

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S’impartirà a l’Escola Universitària ADEMA el curs vinent. Proporcionarà formació des de la perspectiva de les noves tecnologies.

El Consell de Govern ha aprovat la implantació del Màster Universitari en Odontologia Digital: Noves Tecnologies en Tractaments Bucodentals, a partir del curs 2023-2024. Es tracta d’una titulació de 60 crèdits que s’impartirà a l’Escola Universitària ADEMA, adscrita a la UIB.

L’objectiu d’aquest màster és oferir la formació universitària de postgrau en aquesta matèria, adreçada tant als estudiants acabats de graduar, com a docents, investigadors i odontòlegs en actiu, per capacitar-los en els aspectes principals necessaris per a la implantació de la tecnologia digital en la investigació, la docència i la pràctica clínica en l’odontologia.

Aquests estudis ofereixen formació integrada a totes les especialitats de l’odontologia (endodòncia i odontologia restauradora, ortodòncia, periodòncia, implantologia, cirurgia i pròtesi) des d’una perspectiva digital, amb la qual cosa s’inclouen els nous avenços tecnològics al sector.

Al costat del personal docent investigador que impartirà la docència al màster i que, per tant, pot fer funcions de tutories del TFM, l’Escola Universitària ADEMA compta amb 30 professors responsables que imparteixen assignatures del grau d’Odontologia i professors col·laboradors, tots ells amb capacitat per assumir tasques de tutorització del TFM.

Igualment, els membres del grup de recerca «ADEMA Salut» del IUNICS tenen capacitat per dur a terme les tasques de tutorització i per donar suport directe tant als docents com als alumnes en el desenvolupament de les feines de fi de màster.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 19/06/2023]

[Foto: Infosalut / Escola Universitària d'Odontologia / CC BY-NC-SA 4.0]