Categories: Cicles formatius i universitat, Recursos humans

L'IdISBa inicia el Projecte García-Palmer 2023 per a la realització de pràctiques dirigides a estudiants de la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Projecte García-Palmer 2023 per a la realització de pràctiques extracurriculars va dirigit a quatre estudiants de la Universitat de les Illes Balears del darrer curs de Grau en ciències de la salut, ciències socials o àrees relacionades.

Aquest projecte pretén apropar la recerca biosanitària als estudiants universitaris, amb la realització de treballs teòrics i experimentals d’introducció a la recerca biosanitària a un laboratori d’investigació, en qualsevol de les àrees d’investigació desenvolupada a l’IdISBa.

Les pràctiques extracurriculars, de 30 hores setmanals, tindran una durada màxima de 2 mesos.

Enguany l'esmentada convocatòria es realitza també a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) amb la referència 12234.

Els grups de recerca que estiguin interessats a acollir alumnes en pràctiques d'aquest programa, poden contactar amb els Gestors Científics de l’IdISBa, al telèfon: 871205234 Ext.: 64540, o als correus electrònics següents:

Alicia Leiva Mir: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Àrees 2 i 3); Maria Antonia Llopis Grimalt: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Àrees 1 i 6); Daniel H. López: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Àrees 4, 5 i 7).

Consulta aquí els requisits, les característiques i els criteris de selecció.

Termini de presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds estarà oberta fins al dia 15 de juliol de 2022.

[Font: IdISBa. 30/06/2023]

[Foto: Universidade Federal do Ceará / AGÊNCIA UFC | Leucemia Linfoblástica Aguda LLA | Foto: Ribamar Neto / CC BY NC 2.0]