Categoria: Cicles formatius i universitat

Nova edició del Màster en Gestió Sanitària (UIB)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant l'any acadèmic 2017-18, la Universitat de les Illes Balears (UIB) oferirà la tercera edició del Màster en Gestió Sanitària. Es tracta d'un títol propi de la UIB, en format semipresencial, de 68 crèdits ECTS (160 hores presencials). Les sessions presencials s'imparteixen a l'edifici Sa Riera (Palma), els divendres a la tarda, de 16 a 21 hores (inici: octubre de 2017 / final: juny de 2018).

Aquest màster està organitzat per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i patrocinat pel Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) i la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA).

El programa del curs proporciona una visió de conjunt de la gestió sanitària i aprofundeix en totes i cadascuna de les dimensions relacionades amb ella. La primera part del màster aprofundeix en els aspectes més generals dels models i sistemes sanitaris del nostre entorn. A continuació es treballen coneixements més especialitzats necessaris per a una bona gestió de les institucions sanitàries. Finalitzant amb matèries centrades en la gestió de serveis sanitaris.

Cada matèria és impartida per professors universitaris especialitzats, que aporten una visió més acadèmica, conjuntament amb professionals de primer nivell, que aporten una visió més pràctica gràcies a la seva experiència laboral.

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos als directors del màster: Pedro A. Rivas Yarza. Professor Titular de l’Àrea d’Organització d’Empreses de la UIB (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o Pedro Novás Rodríguez. Directiu de l’IB-Salut (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o bé a la coordinadora del màster: Cristina Blanco-Perez. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses de la UIB (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

També podeu consultar el tríptic informatiu del màster i la pàgina web de la UIB: http://mgs.uib.es/

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears. 30/06/2017]

[Foto: Infosalut]