Categoria: Cicles formatius i universitat

III edició del títol d'Expert Universitari en Fisioteràpia Pediàtrica a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha publicat la informació relacionada amb la III edició de l'Expert Universitari en Fisioteràpia Pediàtrica, que s’impartirà a la Universitat de les Illes Balears (UIB), durant l'any acadèmic 2018-19. 

Aquests estudis pretenen oferir la formació i els coneixements teoricopràctics necessaris per a un bon tractament fisioterapèutic en la població infantil.

Per aconseguir una formació de qualitat en l'abordatge terapèutic, es dedicarà un elevat percentatge de seminaris a la valoració i la intervenció terapèutica.

La valoració és una eina fonamental per ser objectius en l'evolució de la línia de treball. El mòdul d'intervenció terapèutica pretén aprofundir de forma exhaustiva en aspectes de maneig postural, ajudes tècniques i la manera de confeccionar-les, estratègies de fisioteràpia respiratòria en pediatria, l'abordatge del terapeuta ocupacional i la integració sensorial i les metodologies més innovadores, entre altres. També́ s'aportaran coneixements en l'assessorament i acompanyament familiar, i en la funció d'altres terapeutes involucrats en el tractament de nens amb problemàtiques motrius: metge, educador, logopeda, psicòleg, etc. Tot això, amb l'objectiu final d'aconseguir el màxim potencial del nen i la integració en la seva comunitat o en l'entorn més proper.

Es tracta d'un títol propi de la UIB, 40 ECTS (310 hores presencials), adreçat a diplomats i graduats en Fisioteràpia.

Dates, horaris i lloc de realització

Els divendres de 15.30 a 20.30 hores i els dissabtes de 9 a 13.30 hores i de 15 a 20.30 hores, dos caps de setmana al mes. L'inici està previst el 19 d’octubre de 2018 i finalitzarà el mes de maig de 2019. S'impartirà a l'edifici sa Riera.

Preu i termini de matrícula

La matrícula ja està oberta. Us hi podeu matricular fins al 17 d'octubre de 2018.

El preu és de 2.650 euros.

 Podeu consultar tota la informació en aquest document.

[Font: Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears]

[Foto: Govern de les Illes Balears]