Categoria: Cicles formatius i universitat

El Màster en Gestió de les Polítiques Públiques s’impartirá fins el 2024

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern de les Illes Balears, entre d’altres institucions, signará una addenda al conveni de col·laboració per a la creació, gestió i impartició del Màster en Gestió de les Polítiques Públiques a la UIB que es va estrenar el curs 2018-2019 i que s’impartirà fins el 2024.

D’aquesta forma s’impulsa una formació universitària d’alta qualificació sobre polítiques públiques que permet abordar l’estudi dels elements clau de la nova governança pública: gestió de polítiques, l’organització de les administracions públiques, la innovació i la gestió de les persones en aquestes institucions.

L’objectiu és introduir i consolidar l’especialització en la gestió de les polítiques públiques amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics.

Aquests estudis fan que s’incorporin persones noves en la funció pública amb talent, que disposin d’una formació sòlida, innovadora i crítica de la gestió pública. També es consolida la millora de la formació i les capacitats del personal de l‘Administració i reverteix en benefici de l’Administració autonómica.

Així mateix fomenten la recerca en aquest àmbit.

Destinataris

Empleats públics de tots els nivells que tenguin una titulació universitària o equivalent, a més de les persones amb una titulació universitària oficial obtinguda els cinc darrers anys.

Estructura

Sis mòduls de 10 ECTS cada un.

Preu

És de 1.500 € per la matrícula del curs complet o 300 € per mòdul.

[Font: Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització. 03/07/2020]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]

Notícies relacionades