Categoria: Cicles formatius i universitat

Son Espases acull una Jornada sobre el primer any de funcionament de la Facultat de Medicina

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Divendres, 23 de juny de 2017, l’Hospital Universitari Son Espases va acollir una Jornada amb motiu del primer aniversari dels estudis de grau de Medicina de la UIB que s’imparteixen a Son Espases.

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet; la degana de la Facultat de Medicina, Margalida Gili; la directora general d’Acreditació, Docència i Investigació en Salut, Margalida Frontera; el director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, Juan José Montaño, i el director gerent de Son Espases, Josep Pomar, van ser els encarregats d’inaugurar la Jornada.

Durant el matí, es van organitzar tres taules rodones. La primera, sobre els diferents models docents en el Grau de Medicina impartits en diverses universitats d’arreu de l’Estat; la segona, sobre les matèries bàsiques i clíniques en els ensenyaments actuals de Medicina, i la tercera es va centrar en els esforços que, durant anys, s’han fet perquè aquesta Comunitat Autònoma disposi d’una Facultat de Medicina.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 27/06/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*16/06/2017 - Un any de Facultat de Medicina a les Illes Balears.

*24/06/2017 Diario de Mallorca - Los impulsores de la facultad de Medicina aseguran que mejorará la salud de la gente.