Categoria: Formació continuada

Mares i nadons participen dels tallers organitzats per la Comissió de Lactància Materna del Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de cinquanta mares i nadons han participat a la III Jornada de Lactància Materna i criança que ha organitzat la Comissió de Lactància Materna de la Comarca de Llevant, celebrada el dia 9 d'octubre. La segona part d’aquesta Jornada s’ha desenvolupat a la torre dels Enagistes de Manacor, amb la participació de mares i nadons de distints pobles de l’àrea d’influència de l’Hospital i ha tengut com a objectiu unir mares i reivindicar la lactància materna.

Allà es va tornar a llegir el manifest i es varen realitzar dos tallers.El primer fou el de Musicoteràpia, realitzat per Júlia Acosta de Musiquarium on els nins més grandets varen disfrutar fent sonar els diferents instruments i cantant i ballant al ritme de diferents audicions.

El segon fou de Dansa del Ventre per mares i nadons i l'impartí Bibiana Casas de lamagiadelavidamallorca.org. Aquí mares i fills varen disfrutar d'un moment dolç i íntim de ball i bressol fins al punt que algun d'ells es va arribar a adormir. Per acabar varen compartir un senzill refrigeri gentilesa de l'Hospital.

Des del Comitè Organitzador volem donar públicament les gràcies a l'Hospital de Manacor, a l'Ajuntament de Manacor i en especial a la Directora del Museu Magdalena Salas, la Regidora de Cultura Francisca Rufiandis per cedir-nos aquest espai de luxe així com l'equip de música i a en Joan del Museu per ajudar-nos en tot moment.

[Font: Hospital de Manacor. 16/10/2013]

Calendari de formació