Categories: Formació continuada, COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

S'obre el termini de presentació de propostes de l'Escola de Salut Pública de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Des de la direcció acadèmica de l'Escola de Salut Pública de Menorca s'informa que s'obre el termini per a la presentació de propostes per a la XXXII edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca, que se celebrarà entre els dies 20 i 29 de setembre.

En la situació actual de la pandèmia de COVID-19 es fa difícil obrir el termini de presentació de propostes per a la pròxima edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca. L'any passat es fa realitzar una edició en línia i per al present any és prest per assegurar el format en el que es podrà fer. Totes les activitats que es proposin hauran de ser adaptables a les circumstàncies epidemiològiques del moment. Amb aquestes dades es podrà realitzar un programa preliminar que es confirmaria posteriorment. Se sol·licita que les propostes contemplin l'opció de ser realitzades en format en línia, a part del format presencial.

L'Escola sempre ha tingut vocació d'albergar qualsevol aspecte de la salut pública, entesa en el sentit més ampli, però enguany la pandèmia de COVID-19 ha de ser sens dubte el focus principal de l'escola, des de qualsevol de les diferents òptiques que pot abastar la salut pública, encara que oberta a altres temàtiques.

L'any 2020 va plantejar un repte enorme a la salut pública mundial i en aquest any 2021 s'ha de ser capaç entre tots, analitzar amb rigor tot el que ha passat, i així obtenir una millor preparació en el futur.

Podeu fer arribar les vostres propostes fins al 15 de març utilitzant els formularis disponibles en la nostra pàgina Web.

[Font: Direcció académica de l'Escola de Salut Pública de Menorca. 09/02/2021]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermer ostomaterapeuta realitza una formació interna a l'hospital / CC BY-NC-SA 2.0]