Categoria: Formació continuada

47a edició del Programa de Formació Continuada a Distància (FOCAD) per psicòlegs i psicòlogues

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell General de la Psicologia d'Espanya té en marxa un Programa de Formació Continuada a Distància (FOCAD) amb la finalitat de promoure l'actualització científica i professional dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats, en diferents camps de la intervenció psicològica (Psicologia Clínica i de la Salut, Psicologia Educativa, Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans, Psicologia de la Intervenció Social, Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport, Psicologia Jurídica, Psicologia del Trànsit i de la Seguretat, etc.).

Aquest Programa consisteix en l'estudi i avaluació de diversos materials educatius elaborats per prestigiosos psicòlegs i psicòlogues acadèmics i professionals. Les persones que superin aquesta avaluació obtindran el corresponent certificat de 20 hores (2 crèdits).

Amb l'objectiu que els nous col·legiats i col·legiades puguin accedir a les anteriors edicions del FOCAD, s'oferiran progressivament els cursos de les 46 edicions realitzades al llarg dels darrers 14 anys, revisades i actualitzades. En el cas d'haver realitzat la primera edició d'aquests cursos, i si així es desitja, és possible realitzar també la 2a edició actualitzada.

Per accedir als materials d'estudi pot fer-se a través de la pàgina web oficial de FOCAD, mitjançant clau personalitzada (núm. de col·legiat/da i NIF personal), tal com s'indica en l'espai d'ajuda.

Des del 17 de gener fins al 31 de març de 2022 es podran contestar els qüestionaris d'avaluació i, una vegada superats, rebre la corresponent certificació.

Per a més informació clicau al següent enllaç.

[Font: COPIB. 24/01/2022]

[Foto: Infosalut / Aula de l’EBAP / CC BY-NC-SA 4.0]