Categoria: Formació continuada

L'IdISBa organitza el seminari «Humo ambiental del tabaco en espacios exteriores: situación actual y perspectivas de futuro»

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dilluns 26 de febrer, a les 13.30 hores, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases, acolliran el seminari IdISBa «Humo ambiental del tabaco en espacios exteriores: situación actual y perspectivas de futuro», a càrrec de la Sra. Xisca Sureda Llull, investigadora i professora d'Epidemiologia i Salut Pública en la Universitat d'Alcalá.

Investigadora i professora d'Epidemiologia i Salut Pública en la Universitat d'Alcalá i coordinadora del grup de Recerca en Salut Pública i Epidemiologia (ISPE) de la mateixa universitat, és també investigadora associada a la Unitat de Control del Tabaquisme de l'Institut Català d'Oncologia i a la City University of New York (CUNY).

Les seves principals àrees de recerca inclouen l'epidemiologia del consum d'alcohol i tabac i els seus determinants. Els estudis en els quals ha participat inclouen l'avaluació de polítiques de prevenció i control del tabaquisme, determinants socials i urbans del consum alcohol i tabac i estudis de mesurament de l'exposició al fum ambiental del tabac. Forma part del grup de treball de la Societat Espanyola d'Epidemiologia de tabac i alcohol i del Consell Acadèmic de l'Escola de Salut Pública de Menorca.

Accés en línia al seminari

Fes clic en aquest enllaç per connectar-se a la reunió

  • ID de la reunió: 317 801 052 369
  • Codi d'accés: p9sxN5

[Font: IdISBa. 15/02/2024]

[Foto: José María Gámez. Servei de Cardiologia de l'Hospital Son Llàtzer]