Categoria: Formació continuada

Infermeres de l'Hospital Mateu Orfila participen en el Congrés Nacional d'ASEEDAR-TD

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Quatre infermeres de l'Hospital Mateu Orfila han participat en el XXVII Congrés Nacional de l'Asociación Española de Enfermería de Anestesia-Reanimación y Terapia del Dolor (ASEEDAR-TD), que es va celebrar recentment a Palma.

Amb el lema "Despertemos ilusiones haciéndonos visibles", durant aquesta trobada de tres dies es van debatre qüestions relacionades amb l'atenció als pacients abans, durant i després d'una anestèsia, les darreres novetats i tècniques en teràpia del dolor i l'ús de les noves tecnologies. En el marc del programa acadèmic, Mila Esbert i Anna Camps, infermeres del Servei URPA-Reanimació de l'Hospital Mateu Orfila van presentar un pòster sobre la visita preoperatòria a infermeria de pacients quirúrgics, mentre que Raquel Castillo i Montse Mont, infermeres del Servei de Quiròfan, van fer una comunicació oral sobre l'actuació d'infermeria davant un cas d'hipertèmia maligna.

Per altra banda, l'organització del congrés també va comptar amb representació menorquina, amb Mònica Planas i Bárbara Duque formant part del comitè científic i organitzador, respectivament. Les dues professionals es van encarregar de gestionar amb l'Ajuntament de Maó, el Consell Insular de Menorca, la Fundació Destí i les Destil·leries Xoriguer, aportació de material divulgatiu i productes de Menorca per repartir entre els 300 participants al congrés, procedents d'hospitals d'arreu d'Espanya.

Propera comunicació

Properament tres infermeres del Servei de Medicina Intensiva del Mateu Orfila participaran en el XIX Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, que se celebrarà del 17 al 20 de novembre de 2015 a Cuenca. En aquest cas, Natividad Carreras, Núria Febrer i Clara Bendito presentaran un pòster sobre "Análisis del stock del material fungible en una UCI: reorganización y disminución de costes".

[Font: Àrea de Salut de Menorca. 21/10/2015]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]

Calendari de formació

Agost   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31