Categoria: Formació continuada

Zeladors de l'Hospital de Manacor realitzen un curs de mobilització de pacients i ergonomia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els zeladors de l'Hospital de Manacor van realitzar un curs de prevenció de lesions dorsolumbars, mobilització de pacients i ergonomia, que va consisitir en una actualització de les tècniques que s'empren avui dia, així com també l'aprenentatge de noves.

El curs va ser organitzat pel responsable dels zeladors de l'àrea assistencial i quirúrgica, Francesc Rosselló, i impartit per Javier Jiménez, zelador de l'Hospital de Manacor i fisioterapeuta, amb la col·laboració de Tòfol París, zelador de l'Hospital de Manacor i estudiant de darrer any de fisioteràpia. Va ser una macrosessió de 6 hores, dividida en una part teòrica i una altra eminentment pràctica, que va ser el gruix de la sessió.

La idea és repetir el curs amb tots els zeladors fixos i interins per tal d'aconseguir fer extensiu el benefici pacient-treballador al màxim nombre de personal possible.

En principi, era un curs pensat per als substituts de cara a les vacances del període estival amb la intenció de suplir les possibles mancances en les tècniques de mobilització de pacients i ergonomia en el lloc de feina.

[Font: Hospital de Manacor. 24/05/2016]

[Foto: Hospital de Manacor]