Categoria: Formació continuada

Gonzalo Martín ha assolit la certificació europea com a especialista en cirurgia colorectal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Gonzalo Martín, cirurgià del Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari Son Espases, va obtenir el títol “Fellow of The European Board of Coloproctology”, a Berlin el passat 23 de setembre de 2017. Es tracta d'una certificació europea que l'acredita com a especialista en cirurgia colorectal.

Aquest és un títol molt valorat a Europa. Consta de quatre fases: 1-procés de selecció segons el CV, en què es valora la formació en cirurgia general i coloproctologia (publicacions, tesi doctoral, ponències, etc.) i les tècniques realitzades com a aprenent; 2-examen teòric, escrit, en anglès, de cirurgia colorectal; 3-examen oral de lectura crítica d'articles científics; 4-examen oral de teoria i pràctica de cirurgia colorectal.

Trobareu més informació a la pàgina web de la Union Européenne des Médecins Spécialistes-European Union of Medical Specialists (UEMS), Section and Board of Surgery, que és l'organisme encarregat d'aquesta certificació.

L'examen es realitza una vegada a l'any, en el marc del Congrés europeu de cirurgia colorectal, i també a Espanya, en el marc del Congrés nacional de coloproctologia.

En aquesta ocasió, s'han certificat 24 cirurgians de tota Europa, entre els quals només hi havia dos cirurgians espanyols. Gonzalo Martín és el primer i únic cirurgià a les Illes Balears, a més del més jove a Espanya, que ha assolit aquest títol.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General i Digestiva]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Cirurgia General i Digestiva]

*28/09/2017 - Cirurgia de Son Llàtzer, Son Espases, Manacor i Inca participen en el 12th Scientific and Annual Meeting of the European Society of Coloproctology.

Calendari de formació

Mai   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31