Categories: Gestió de la investigació, Formació continuada

Professionals de la gestió d’investigació sanitària d’Espanya debaten a Mallorca sobre innovació i investigació responsable i carrera professional

Seu de l'nstitut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Avui i demà, 17 i 18 d’octubre, l’Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) acull a la seva seu les Jornades REGIC 2019, amb l’objectiu de reunir personal responsable d’entitats gestores de la investigació clínica, directors i responsables de fundacions i instituts d’investigació sanitària d’arreu d’Espanya.

La Xarxa d’Entitats Gestores d’Investigació Clínica Hospitalària i Biosanitària (REGIC) és la primera associació d’entitats gestores d’investigació clínica de l’àmbit espanyol. La seva finalitat és crear i promoure un espai d’interacció i formació en la gestió de l’R+D+I sanitària. Així doncs, compta amb una gran representació de pràcticament totes les comunitats autònomes de l’Estat. REGIC està formada per un total de 41 membres associats, 23 dels quals són instituts d’investigació sanitària acreditats per l’Institut de Salut Carlos III, que són punters en recerca sanitària en l’àmbit nacional.

Cada any REGIC du a terme unes jornades a la seu d’un dels seus membres. El març de 2018 l’IdISBa va passar a formar part de l’associació. Enguany, la fundació ha estat elegida per acollir les jornades, que tendran lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases.

La trobada va adreçada tant a membres de la REGIC com a entitats externes. A més, en el marc de la seva Assemblea es presentarà el treball anual intern de l’associació. Avui i demà es tractaran temes com ara la carrera professional investigadora, la mobilitat dels investigadors i la recerca i la innovació responsable, entre d’altres.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 17/10/2019]

[Foto: Infosalut / Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears / CC BY-NC-SA 4.0]