Categoria: Cicles formatius i universitat

Estudiants de Medicina de la UIB s'han reunit amb la Junta del Col·legi de Metges

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una representació de la nova junta de la Delegació d’Alumnes, de la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears UIB, han mantingut una reunió en la seu del Col·legi de Metges, amb la presidenta i el sotssecretari de la institució, Manuela García Romero i Carles Recasens, respectivament. En representació de la Delegació d’Alumnes van estar Victoria Ros (presidenta), Raquel Romero (secretària) i Raquel Orfila (vicepresidenta).

Els estudiants de Medicina han sol·licitat al Col·legi de Metges dels Illes Balears (Comib) el suport de la institució per a la realització de formació en matèries transversals, com per exemple cooperació internacional o ètica i deontologia mèdica. També es va abordar la possibilitat que els estudiants de Medicina de la UIB, a partir del 4t curs, puguin accedir als programes d'atenció i cura del professional que té el Comib.

Carnet de precol·legiat

8582La presidenta del Comib, la doctora Manuela García Romero, va exposar als estudiants la idea de crear un carnet precolegial, destinat als alumnes dels últims cursos del grau de Medicina de laUIB. Amb el carnet de precol·legiat, els estudiants podrien establir un vincle amb el seu col·legi professional i accedir abans d'acabar la carrera a recursos i serveis que ja gaudeixen els metges col·legiats.

Delegació d'Alumnes

La Delegació d’Alumnes de la Facultat de Medicina de la UIB s'encarrega de la representació de tots els estudiants de la facultat, sent el punt de referència o trobada per a la gestió i resolució de qualsevol problema associat a la facultat i els seus alumnes. A més, coordina l'organització d'esdeveniments d'interès per als alumnes de medicina.

[Font: Col·legi Oficial de Metges. 18/10/2019]

[Foto: Col·legi Oficial de Metges]

Què en diu la premsa
*17/10/2019 mallorcadiario.com - Estudiantes de Medicina se reúnen con el Col·legi de Metges para buscar acuerdos de cooperación.