Categoria: Formació especialitzada

A partir del dia 20 es podran presentar les sol·licituds per a l'elecció de plaça FSE

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Pròximament es publicarà en el BOE la convocatòria dels actes d'adjudicació de plaça corresponents a les proves selectives 2020 per a l'accés l'any 2021 a places de Formació Sanitària Especialitzada (FSE) de grau/llicenciatura/diplomatura de Medicina, Farmàcia, Infermeria i àmbit de la Psicologia, la Química, la Biologia i la Física.

Data i horari per a sol·licitar plaça

  • MEDICINA: es podrà realitzar des de les 9.30 hores del 26 de maig fins a les 17.00 hores del 16 de juny.
  • INFERMERIA: des de les 9.30 hores del 24 de maig fins a les 17.00 hores del 14 de juny.
  • FARMÀCIA, QUÍMICA, FÍSICA, BIOLOGIA I PSICOLOGIA: des de les 9.30 hores del dia 20 de maig fins a les 17.00 hores del 10 de juny.

Data d'incorporació a la plaça adjudicada

Serà per a tots els titulats entre els dies 29 i 30 de juny.

Adjudicació electrònica

En aquesta ocasió l'adjudicació es farà de forma exclusivament telemàtica perquè així es va disposar en l'Ordre de Convocatòria, d'acord amb una llei del mes de novembre de 2003.

Es tracta d'un procediment segur, transparent, més àgil i eficient, que ja s'ha utilitzat en altres convocatòries anteriors. Cal destacar que la sol·licitud electrònica es podrà modificar quantes vegades es vulgui fins que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds de plaça en cada titulació i que, durant tot aquest temps, els aspirants comptaran amb assistència tècnica per si es produís qualsevol incidència, en horari d'atenció de dilluns a diumenge de 8.00 a 22.00 hores.

A més, en la pàgina web del Ministeri de Sanitat es publicarà informació per a facilitar la sol·licitud de places i resoldre els dubtes i preguntes més freqüents.

Més informació sobre l'adjudicació i la Resolució en aquest enllaç.

[Font: Ministeri de Sanidad. 13/05/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]