Categoria: Formació especialitzada

Creació de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut ha subscrit un conveni de col·laboració docent amb la Conselleria de Salut per crear i organitzar la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria de les Illes Balears (UDMP-IB) amb l’objectiu de donar formació a residents en les àrees del programa de les especialitats de pediatria i d’infermeria pediàtrica. El conveni —que té una durada d’un any, prorrogable de manera tàcita per períodes anuals— ha estat signat avui dematí pel conseller de salut, Martí Sansaloni, i el director general del Servei de Salut, Miquel Tomàs.

La UDMP-IB estarà formada pels dispositius docents de l’Hospital Universitari Son Espases, de l’Hospital Son Llàtzer, dels centres d’Atenció Primària i de la Gerència del SAMU 061. Aquests centres tenen una àmplia experiència docent en formació sanitària especialitzada, i actualment estan acreditats per a la formació de nou residents per any en l’especialitat de pediatria. La UDMP-IB permetrà, a més, la formació d’especialistes en infermeria pediàtrica.

La titularitat de la UDMP-IB és de la Direcció General de Salut Pública i Consum, que exerceix les competències en matèries de política de formació i donarà suport logístic i administratiu en les reunions de la Comissió de Docència. El Servei de Salut posarà a disposició de la UDMP-IB tots els recursos necessaris per desenvolupar la formació.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 12/05/2015]

[Foto: IB-Salut]