Categoria: Estudis i projectes

Estat de la salut, hàbits d'estil de vida i suport social percebut en supervivents de càncer a llarg termini

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat d'Investigació d'Atenció Primària Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'un estudi transversal sobre l'estat de la salut, els hàbits d'estil de vida i suport social percebut en supervivents de càncer a llarg termini. També hi han participat diferents centres espanyols.

Joan Llobera i Magdalena Esteva, investigadors d'Atenció Primària de Mallorca i l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Health status, lifestyle habits, and perceived social support in long-term cancer survivors: a cross-sectional study" a la revista BMC Research Notes.

Es volia comparar la presència de comorbiditats i autopercepció de la salut i suport social entre supervivents de llarg termini i gent sense historial de càncer d'un assaig clínic que examina els efectes d'una intervenció de comportament de risc múltiple.

Referència de l'article
León-Salas B, Zabaleta-del-Olmo E, Llobera J, Bolíbar-Ribas B, López-Jiménez T, Casajuana-Closas M, et al. Health status, lifestyle habits, and perceived social support in long-term cancer survivors: a cross-sectional study. BMC Res Notes. 2020;13(1):376. doi: 10.1186/s13104-020-05218-8. PubMed PMID: 31523756.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Ciclistes / CC BY-NC-SA 4.0]