Categoria: Institucions sanitàries

El conseller de Salut, Família i Benestar Social ha nomenat Luis Rafael Santiso, director general de Salut Pública i Consum

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El BOIB de 26 de gener  ha publicat el Decret 2/2013, de 25 de gener, pel qual el conseller de Salut, Família i Benestar Social, Martí Sansaloni disposa el nomenament de  Luis Rafael Santiso Martínez com a director general de Salut Pública i Consum de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social.

Luís Rafael Santiso va  néixer a Madrid, l’any 1975.  És llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat d’Alcalá de Henares i especialitzat en medicina familiar i comunitària a les Illes Balears.

 

La seva etapa professional s’ha desenvolupat a Madrid i a les Illes Balears. El nou director general ha estat gerent de la Fundació Hospital Comarcal d’Inca i ha ocupat la direcció i gerència de l’Hospital de Manacor. Ha treballat en el SAMU 061 com a metge coordinador i de gestió dels recursos d’emergències a la Central de Coordinació, ha atès les urgències a l’UCI mòbil a la zona de Manacor i ha exercit com a metge de l’avió ambulància del 061 de Mallorca per al trasllat de pacients entre les Illes Balears i la península. En l’àmbit de la sanitat privada també ha desenvolupat treballs en el terreny de les urgéncies.