Categoria: Institucions sanitàries

L’IDISBA llança la tercera convocatòria dels Projectes Intramurals Synergia i Primus

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), reafirma el compromís amb els ajuts per a la realització de projectes d’investigació en salut amb la III convocatòria dels Projectes Intramurals Synergia i Primus, per valor de 190.000 €.

Entre els objectius principals dels programes destaquen la contribució al foment de la salut i el benestar de la ciutadania, així com el desenvolupament dels aspectes preventius, diagnòstics, curatius, rehabilitadors i pal·liatius de la malaltia, reforçant i incrementant la competitivitat de l’R+D+I en salut de les Illes Balears.

Les persones interessades tenen fins el 22 de setembre de 2019 per presentar les sol·licituds a través de la pàgina web www.idisba.es, on es pot accedir a les bases de les convocatòries.

Les sol·licituds admeses seran avaluades per una comissió d’avaluació formada per experts externs a l’IDISBA, i es valoraran l’equip d’investigació, el projecte i l’interès estratègic del projecte per a l’Institut. Així mateix, posteriorment es farà un seguiment dels projectes finançats, sobre els quals s’elaborarà una memòria final, que serà avaluada pel Comitè Científic Intern de l’IDISBA.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 06/08/2019

[Foto: Pixnio / Médico de laboratorio / Dominio público CCO]

Què en diu la premsa
*06/08/2019 diariodemallorca.es - Idisba convoca ayudas para proyectos de investigación en salud.