Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El BSTIB organitza la V Cursa Solidària per la Donació de Sang

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El pròxim 20 d'octubre tendrà lloc en la UIB la V Cursa Solidària per la Donació de Sang que organitza el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB). L'objectiu de la competició és donar-li una major visibilitat a la donació de sang i remarcar la seva importància per a tractar als pacients que requereixen transfusions.

La sortida estarà situada al costat de l'entrada de l'estació del metro de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) en la UIB. En aquest punt també estarà la meta. La carrera transcorrerà per les diferents vies del campus universitari.

Tots els interessats podran apuntar-se a la carrera de manera gratuïta. S'hauran d'inscriure's en la pàgina web: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/v-cursa- dona-sang.

Hi haurà tres punts d'avituallament. El primer estarà en el quilòmetre 5, el segon a l'altura de l'edifici d'Hostaleria i l'últim estarà al final de la carrera per a tots els participants.

Amb l'objectiu en ment de reduir el plàstic d'un únic ús, Cleanwave instal·larà una gran font d'aigua per a poder omplir les botelles. El BSTIB anima a tots els participants que duguin la seva pròpia cantimplora.

Les instal·lacions compten amb un aparcament, servei de consigna per a deixar els objectes personals, servei de dutxes i atenció sanitària. A més, hi haurà diferents activitats per a nins com un rocòdrom i moltes sorpreses més.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears]

[Foto: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears]

Què en diu la premsa
*15/10/2019 diariodemallorca.es - La UIB acoge este domingo la V carrera solidaria por la donación de sangre.