Categories: Qualitat, Institucions sanitàries

Informació pública del Projecte de decret sobre el Defensor dels Usuaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum ha publicat el tràmit d'audiència i informació pública del Projecte de decret pel qual es regula el Defensor dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears.

Aquest projecte de decret té per objecte la regulació de:

-Del règim jurídic, les incompatibilitats, l’estructura i la situació administrativa del Defensor dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears, d’acord a la normativa establerta.

-Del procediment de les reclamacions, queixes o denúncies que es presentin davant el Defensor dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears.

Informació sobre el tràmit d’informació pública

-D’acord amb la Resolució de la secretària general de la Conselleria de Salut i Consum del passat mes d’octubre, s’ha obert un procés d’informació pública, mitjançant el qual tots els ciutadans poden informar-se del Projecte de decret pel qual es regula el citat defensor i incorporar-hi les seves propostes i suggeriments.

-Les al·legacions s’han de presentar a la seu de la Secretaria General de la Conselleria de Salut i Consum (plaça d’Espanya, 9, 07002 Palma), o a qualsevol dels llocs que determina l’procediment administratiu comú de les administracions públiques, i han d’anar adreçades a la esmentada secretaria.

-Igualment s’ha habilitat la possibilitat de presentar al·legacions per mitjans telemàtics a través de l’apartat “Participació en l’elaboració normativa” de la pàgina web del Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 18/10/2019]

[Foto: Infosalut / Gent esperant / CC BY-NC-SA 4.0]