Categoria: Qualitat

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera incorpora un nou especialista a Urologia i amplia la cartera de serveis

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha ampliat la plantilla d'Urologia amb la incorporació del cinquè especialista, el Dr. Enrique Fes Ascanio.

El Dr. Enrique Fes va estudiar Medicina a la Universitat Central de Veneçuela, va realitzar l'especialització a l'Hospital Universitari Son Espases i, després d'aquest període, va continuar la seva formació al Regne Unit, primer a l'Hospital de Southampton i, posteriorment, a l'Institute of Urology de la University College of London (UCL). Durant els dos últims anys, el Dr. Fes s'ha subespecialitzat, en aquest centre urològic de referència mundial, en dues fellowships (subespecialitats): urologia reconstructiva, que comprèn cirurgies de la uretra, de la incontinència urinària i cirurgia perineal, i en andrologia, que abasta la cirurgia genital masculina, la col·locació de pròtesi de penis i la microcirurgia.

Noves tècniques i ampliació de subespecialitats

El Servei d'Urologia està format pel Dr. Fernando García Montes, cap del servei des de desembre de 2012, el Dr. Thomas Waerkerle, la Dra. Lorena Fernández, el Dr. Diego Alonso, i des de principis d'aquesta setmana, també pel Dr. Enrique Fes Ascanio. La renovació de l'equip ha permès introduir noves tècniques (laparoscòpia, reconstrucció de la uretra, etc.) i ampliar la cartera de serveis amb la incorporació de la subespecialitat d'andrologia. Amb aquesta subespecialitat es disminuiran els trasllats a Palma.

Creix la cartera de serveis a l'Hospital de Formentera

El Servei d'Urologia de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va començar a desplaçar-se a l'Hospital de Formentera el passat mes de juny amb una freqüència quinzenal. Amb aquesta ampliació de plantilla s'augmentarà la freqüència. Així mateix, es preveu que aviat comencin les intervecions de cirurgia menor ambulatòria.

Urologia porta 6 mesos de tractaments de quimioteràpia a l'Hospital de Formentera

A Formentera es realitzen tractaments per a patologies urològiques que engloben les quimioteràpies i les instil·lacions intravesicals. Així es redueixen els trasllats i els pacients guanyen en comoditat.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 26/10/2015]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]