Categoria: Qualitat

L'Àrea de Salut de Menorca renova el vehicle del SUAP del CS Canal Salat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià, va lliurar el dilluns passat al doctor Juan Antonio Monjo, responsable del Servei d’Urgències (SUAP) del Centre de Salut Canal Salat, les claus del nou vehicle per als trajectes d’atenció domiciliària i assistències urgents.

A l’acte també van assistir el director d’Atenció Primària, Txema Coll, i el doctor Francisco Sánchez Cabrera, coordinador del centre de salut.

Es tracta d’un Toyota Yaris híbrid equipat amb els llums reglamentaris per als vehicles d’emergències i que, a partir d’aquesta setmana, és al servei dels metges per a les urgències domiciliàries al municipi de ponent les 24 hores del dia.

La compra del nou vehicle ha suposat una inversió de 14.655 € i respon al compromís de potenciar l’atenció primària millorants i adequant, entre altres aspectes, els equipaments i suports tècnics. En el novembre de 2018 es va renovar el vehicle del SUAP d’un centre de salut d’Alaior, i per el 2020, està prevista la compra d’un cotxe nou per un altre SUAP.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 14/11/2019]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]