Categories: Qualitat, Formació continuada

Programa Eleven: El personal de la UCI respira

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El personal de l'UCI de l'Hospital Can Misses va assistir a la dotzena sessió d'Eleven, el programa d'humanització de la Unitat de Seguretat del Pacient de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, que persegueix millorar la salut dels treballadors de l'Hospital i alleujar l'estrès a través de el ioga i la meditació.

Els professionals de el Servei de Medicina Intensiva van realitzar durant 11 minuts d'exercicis de respiració i de meditació, guiats per Tomás Gómez, instructor de ioga.

Els exercicis de respiració permeten una reducció de la tensió física i emocional, i un major autoconeixement i autoestima, a més de rebaixar l'estrès, bàsic en professionals amb un alt grau d'exigència com són els de la UCI. La respiració permet desbloquejar la tensió acumulada.

Tomás Gómez, instructor de ioga, desenvolupa de manera altruista aquest programa concebut per la Unitat de Seguretat de l'Pacient (USP) de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera  que ja ha visitat l'àrea quirúrgica, Hemodiàlisi, Hospital de dia oncològic, Rehabilitació, la UCI, etc.

Per la cap de l'UCI, Paz Merino "Eleven és una interessant i innovadora iniciativa, ben valorada pels professionals ja que ens permet reduir la tensió a tots els que ens enfrontem a situacions límit".

[Font: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]